Auto | 2100 €

Formaat: 50 x 65 cm

Formaat met kader: 90 x 75 cm

Categorie: Aquarel

Prijs: 2100 €

Extra informatie: Met de hand gesigneerd door Herman Brood. Ontwerp van originele tekening. Geleverd met certificaat van authenticiteit


KOOP DIT WERK OF PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE GALERIE:

Wij ontvangen graag uw bestelling/afspraak via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op over de afhaal-, bezorg- en betaalwijze/afspraak.


    Herman Brood

    De Hollandse kunstenaar Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 en was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur.

    De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans. Net als tijdens zijn optredens met zijn band was de wisselwerking met het publiek een aanmoediging en een bron van inspiratie tegelijk. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam. De talloze indrukken en ervaringen die hij in zijn roerige leven verzameld had, vertaalde hij in kunst met een grote k.

    Kunst waarvoor de belangstelling alleen maar toeneemt omdat authenticiteit zich nu eenmaal feilloos laat herkennen. Herman Brood koos altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans je doen denken aan een striptekening. Het gros van zijn schilderijen en zeefdrukken laten zien waar het bij Herman Brood om draaide: muziek, relaties, ontspanning en liefde!

    In 2002 ging Herman`s grootste droom - ooit in een museum te hangen - in vervulling middels een expositie in het Cobra - museum te Amstelveen.