Taggio and his Toys | 350 €

Jaar: 1980

Formaat: 28 x 43 cm

Formaat met kader: 47 x 51.5 cm

Categorie: Tekening met chinese inkt en potlood

Prijs: 350 €

Extra informatie: Gesigneerd. Originele tekening met chinese inkt en potlood. Werd tentoongesteld in de “Stichting Veranneman”.


KOOP DIT WERK OF PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE GALERIE:

Wij ontvangen graag uw bestelling/afspraak via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op over de afhaal-, bezorg- en betaalwijze/afspraak.


    Jorge Castillo

    Jorge José Carmelo Castillo Casalderrey (1933) is een Spaans schilder, graficus en beeldhouwer. Hij wordt beschouwd als een belangrijke vertegenwoordiger van het surrealisme en de informele schilderkunst.

    Zijn werken zijn opgenomen in tal van musea en verzamelingen in Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Vele monumentale werken bevinden zich in de openbare ruimte van Spaanse steden, onder andere in La Coruña, Messina en Barcelona. Ook nam hij vanaf 1959 deel aan talrijke tentoonstellingen over de hele wereld, onder andere in de jaren 1964 en 1968 aan de Biënnale van São Paulo en de Biënnale van Venetië. In 1964 was hij prijswinnaar van de I. Internationale der Zeichnung en in 1975 kreeg hij de prijs voor de schilderkunst in Darmstadt uitgereikt. De kunstenaar woont en werkt in Barcelona, New York en Berlijn.