Waterschaarste | 400 €

Jaar: 2020

Formaat: 20 x 30 cm

Categorie: Tekening

Prijs: 400 €

Extra informatie: Gesigneerd. Originele tekening gepubliceerd in het magazine “Humo”. Prijs met kader: 450 €.KOOP DIT WERK OF PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE GALERIE:

Wij ontvangen graag uw bestelling/afspraak via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op over de afhaal-, bezorg- en betaalwijze/afspraak.


    Kamagurka

    KAMAGURKA, alias Luc Zeebroek, is een Belgische cartoonist, theater- en televisiemaker en allround kunstenaar. Kamagurka staat bekend om zijn absurde tekenfilms en tv-shows.

    Kamagurka werd in 1956 geboren in het slaperige stadje Nieuwpoort aan de Belgische kust. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent, maar stopte kort voor zijn afstuderen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO, een Belgisch tijdschrift, en verwierf er al snel bekendheid mee. Kamagurka publiceerde in verschillende landen waaronder Nederland (NRC Handelsblad, Playboy, Esquire), Frankrijk (Charlie Hebdo, Hara Kiri), UK (Squibb, The Spectator, Deadpan), Duitsland (Titanic, Süddeutsche Zeitung, Zitty, Eulenspiegel), Oostenrijk ( Die Presse), VS (The New Yorker, National Lampoon, RAW) en vele anderen ...

    Hij deed verschillende shows op de Belgische en Nederlandse televisie, had een radioshow met Herr Seele (zijn levenslange metgezel) in Studio Brussel en treedt het hele jaar door op in Nederland en België. Hij schreef ook een kinderverhaal en twee toneelstukken die werden opgevoerd in het NTG Gent. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht van Bert en Bobje tot Cowboy Henk. Als succesvol schilder werd hij tentoongesteld in verschillende galeries in Nederland en België.